TorsbyMäklaren AB
Tingshusgatan 5
685 30 Torsby

Telefon 0560-105 30
Fax 0560-106 94
info@torsby-maklaren.se

Medlem i Fastighets-
MäklarFörbundet

Verksamhetsområde
TorsbyMäklaren verkar i Torsby med omnejd, vilket i praktiken betyder Torsby kommun. Från mytomspunna Fryksdalen i söder till Finnskogarna och vildmarken i norr. För dig som vill veta mer om vårt landskap finner ni nedan tips om vad som finns i trakterna.

Området
I Torsby finns inga höghus. Här bor man nära naturen i villa, gård, radhus, lägenhet eller sommarstuga. Bostäder finns både för "den kräsne" och för den som söker ett enkelt och billigt boende. Många har fritidshus i kommunen, just på grund av närheten till naturen och friluftslivet både sommar och vinter. Och huspriserna är generellt lägre än i storstadsregionerna.
Se Torsby Kommuns hemsida.

Vill du veta mer?

www.torsby.se
www.varmland.org
www.varmland.se

Kommunikation
Det är lätt att ta sig till och från Torsby. Med bil, tåg, buss eller flyg. Genom kommunen passerar riksväg 45 (som går sträckan Göteborg - Karesuando). I den vackra dalgången längs Klarälven går riksväg 62. Tåget går på en av Sveriges vackraste järnvägslinjer, Fryksdalsbanan, mellan Torsby och Karlstad via Kil, där möjlighet till byte mot Stockholm och Göteborg finns. Flera busslinjer finns för resor mellan kommunens olika delar. Flyget går mellan Torsby och Arlanda, via Hagfors, två gånger tur och retur, måndag - fredag. Restiden till Stockholm är ca en timme och 20 minuter.
(Källa: www.torsby.se)

Torsby flygplats
Karlstad flygplats
Oslo lufthavn
Kollplatsen - tåg & buss i Värmland
SJ


 
 
©TorsbyMäklaren 2008