TorsbyMäklaren AB
Tingshusgatan 5
685 30 Torsby

Telefon 0560-105 30
Fax 0560-106 94
info@torsby-maklaren.se

Medlem i Fastighets-
MäklarFörbundet

Om TorsbyMäklaren
TorsbyMäklaren har lång erfarenhet av fastighetsöverlåtelser. Vi har verkat i 25 år och vårt lokala kontaktnät är utbrett. Genom åren har många hundra fastighetsaffärer mäklats genom TorsbyMäklaren. Ett tecken på vår framgång är alla de fastigheter som sålts flera gånger genom oss. Rekordet är 5 gånger, vilket vi tycker är ett bra bevis på nöjda uppdragsgivare.

TorsbyMäklaren är ett litet företag och har valt att vara småskaliga. Vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. För oss är varje uppdrag personligt, du anlitar inte en mäklarbyrå, utan en mäklare. Som medlem i FastighetsMäklarFörbundet har vi dessutom tillgång till kvalificerad juridisk expertis.

Du hittar oss på Tingshusgatan 5, med bästa affärsläge i Torsby. Vi är stolta över de objekt vi förmedlar och lägger ned mycket tid på bra bildmaterial och säljbeskrivningar. Objekten marknadsförs på internet, i vårt och flera bankers skyltfönster samt i lokala annonsblad. Många kunder passerar vårt skyltfönster och kontor och vi bistår dagligen med hjälp och rådgivning.

Branschorganisation
TorsbyMäklaren är medlem i Fastighetsmäklarförbundet FMF som är en branschorganisation för fastighetsmäklare över hela Sverige. Det betyder i sin tur att vi är anslutna till FRN (Fastighetsmarknadens Reklamationsnämnd) - en opartisk nämnd för bedömning av klagomål mot fastighetsmäklare samt prövning av tvister mellan köpare och säljare.

FMF:s hemsida
Mer om FRN


Eva-Gun Nyqvist, mäklare:
"Jag är utbildad jurist och egen företagare sedan 1983 då TorsbyMäklaren AB startades.
Efter 25 år i yrket är det fortfarande en utmaning att göra så många kunder som möjligt nöjda. Jag trivs med arbetet som är fritt och omväxlande. Kundkontakterna är stimulerande.

Jag är gift och har en vuxen son. På fritiden tycker jag om att motionera och läsa."


Jur.kand.
Eva-Gun Nyqvist
Mäklare

©TorsbyMäklaren 2008